GAMLA GODINGAR 14 LÅTAR

Det här är orkesterkort med WIZEX för annonser 1963.

Här är alla, det blev 14 spår. Spelade in 5 låtar på fredag, 7 på lördag och körde hem till Skåne på söndag.

Har är alla killarna som kompade mej 1995. Fr.v. Roy Bergqvist-Stefan Möllberg-Lennart Persson-Thomas Kågström-Anders Johansson och Git

Det här är Lillfjällets Manne som kom till oss från Östersund 1 nov. 2007. Nu är han 5 år, har 22 avkommor på 5 kullar och många barnbarn så nu är man även gammelfarmor haha!

En liten buse i snön, fotograf är var som vanligt Molly Drozd.

Här fick jag äran att vara med i Svenskt Dansbandsarkiv 2008 med låten "För Ung". Kul att hamna där bland så många fina orkestrar och sångare. Albumet innehåller 4 CD med 80 låtar.

 Ska berätta att jag 1995 spelade in en musikkassett på Soundic Studio i Hagfors. Själv kan jag inte lägga in musik men har fått hjälp med ett par låtar hitintills. Får se om det här fungerar, i så fall får ni lyssna på mina Gamla Godingar. Om det inte funkar så den som vill kan gå in på YouTube skriv: GIT ELFWING - HÖSTVISA. Ett fint collage från förr och nu.
Även "TOO YOUNG" eller FÖR UNG med lite bilder från min hembygd med Hagfors och mitt kära Värmland.
 Lägger till lite bilder från studion och lite klipp från tidningarna.
Min musik kan ni höra på 
www.youtube.se och på
www.soundcloud.com  där finns hela kassetten och Midnattsolen med Håkan Elmquist på piano och "Alla andra får varann" med Håkan Elmquist!

Det roligaste med kassetten var att jag blev uppringd
av Bengt Alsterlind som ville att jag skulle medverka i "Solsta Café", då det tackade jag ja till. Den veckans gästorkester var Wizex med Lena Pålsson. Jättekul att träffa mitt gamla gäng och att dessutom bli kompad av dom. Så den 10 jan. 1996 gjorde jag min TV-debut!

Nu har jag lärt mej lite mera så jag kan sända en och annan låt på mail om någon är intresserad!